Кременчанка стала героїнею книги відомої письменниці


Кременчанка Надія Грушицька, котра побудувала успішний бізнес у Польщі, стала героїнею нової книги письменниці Оксани Щирби «Падаючи вгору». Роман розповідає про непросте життя трудових мігрантів з України, про злети і падіння та про те – як у цьому коловороті життя не втрати себе.


– Це історія про непростий шлях професійного та особистісного становлення в умовах сучасного світу. На місці головної героїні можна уявити багатьох молодих українців, які, попри всі труднощі, прагнуть самотужки побудувати кар’єру і при цьому – не втратити себе, стосунки з близькими людьми й відчуття справжнього. Твір написаний на основі реальної історії української трудової мігрантки Надії Грушицької, яка зуміла в Польщі успішно організувати бізнес, а, зазнавши економічного удару внаслідок пандемії короновірусу, – не здатися й відкрити радість у тому, що дає життя, помічати щастя в будь-яких буденних миттєвостях, – розповідаєписьменниця.

Історія Надії Грушицької, вдало описана авторкою, може надихнути багатьох людей, які потребують цього саме зараз. Аби отримати книгу із автографом, потрібно звернутися до письменниці.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення