Барна пообіцяв "підлатати" кременецьку об’їзну

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зазначив, що в рамках  ремонту дороги М-19 передбачається невелика реконструкція об’їзної міста Кременець.

Дорога М-19 – це один із ключових автошляхів. Вона сполучає Тернопіль не лише з Києвом, але нею їдуть до Білорусі, Польщі, Румунії. Тому важливо, щоб ми працювали в цьому напрямку максимально оперативно. При стабільному фінансуванні в межах 450 млн грн, які було обіцяно Міністерством інфраструктури, ми маємо намір забезпечити реалізацію даного проекту до кінця нинішнього року. В його рамках передбачається невелика реконструкція об’їзної дороги міста Кременець, – зазначив Степан Барна.
Очільник краю повідомив, що перший транш у 250 млн гривень Тернопільщина вже отримала. Водночас планується, що на ремонт доріг будуть залучатися також кошти від перевиконання митного збору, за попереднім прогнозом сума має скласти близько 60-90 млн гривень пише lypa.com.ua.
Нагадаємо також, в зв’язку із сезонним відновленням ремонтних робіт на дорогах Тернопільщини, голова ОДА закликав громадськість та активістів контролювати цей процес і вчасно повідомляти про факти порушень, зловживань чи недоцільного використання ресурсу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення