3,4 проміле: у Кременці спіймали нетверезого водія “Мазди”


Кременецький районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.


Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 15 червня 2022 року у місті Кременці. Ввечері, близько 21:00, на вулиці 107-ої Кременецької дивізії працівники поліції зупинили водія автомобіля “Мазда 3”.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки. Результат – позитивний. Драгер показав 3,47 проміле алкоголю в крові водія, що у 17 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судове засідання водій “Мазди” не з’явився, хоча був належним чином поінформований про дату, час та його місце проведення. Тому справу розглянули без присутності, особи яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Кременецький районний суд постановив водія автомобіля “Мазда 3” визнати винним у вчиненні інкримінованого адміністративного порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення