У Почаєві переселенець жорстоко побив дитину 📹

У Почаєві переселенець жорстоко побив 12-річного велосипедиста через наїзд на сина. Чоловік декілька разів вдарив хлопця кулаками, а тоді завдав двох сильних ударів ногою по голові.



У Почаєві переселенець з Київщини жорстоко побив 12-річного велосипедиста за наїзд на сина. Інцидент стався ще 15 жовтня, але поліція повідомила про нього у четвер, 20 жовтня. Відомо, що переселенець з Київщини гуляв разом зі своєю дружиною та трьома дітьми у місті Почаїв. В цей час цією ж вулицею їхав 12-річний місцевий мешканець, який збив 11-річного хлопця.

«Дванадцятирічний хлопець їхав на двоколіснику і зачепив своїм транспортом одинадцятирічного пішохода. Батько потерпілого підбіг до велосипедиста та завдав йому кілька ударів руками та ногами по голові. Чоловік у скоєному зізнався», – йдеться у повідомленні.
На сторінці «Типовий Кременець» опублікували відео з камери спостереження, яка зафіксувала інцидент. На ньому видно, як дорослий чоловік декілька разів вдарив підлітка кулаками, а згодом завдав йому двох ударів ногою, коли той вже лежав.
Наразі постраждалий хлопець проходить судово-медичну експертизу. Щодо інциденту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Стаття передбачає мінімум 850 грн штрафу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення