У Кременці поліцейські застали крадія на місці злочину завдяки сусідці


Кременецькі поліцейські застали квартирного крадія на місці злочину. У сумці, яка була в нього, виявили відеокамеру, зарядні пристрої, картки пам’яті, одяг. Загальна сума викраденого – понад 20 тисяч гривень. За вчинення крадіжки раніше судимому місцевому жителю загрожує до шести років позбавлення волі.

На лінію 102 надійшло повідомлення від жительки Кременця про те, що невідомий проник в квартиру її сусіда, зламавши замок вхідних дверей. Слідчо-оперативна групазастала чоловіка із сумкою краденого майна на порозі чужого помешкання.


З’ясувалося, до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини 24-річний кременчанин. Зловмисник, знаючи, що господар квартири проживає в іншому місці, вночі проник у помешкання і намагався викрасти звідти цінне майно.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За скоєне кременчанину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення