Нерест 2020: де можна ловити рибу на Тернопільщині? (Перелік)


З 1 квітня по 10 червня 2020 року (включно), на всіх рибогосподарських водних об’єктах, включаючи водойми, які розташовані в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду Тернопільської області відбудеться період нерестуючої риби.
[ads-post]Відповідно до Наказу Управління Державного агентства рибного господарства всі рибогосподарські водні об’єкти області, на період нересту оголошуються нерестовищами (за винятком водойм, наданих в оренду суб’єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність на умовах аквакультури), крім місць, спеціально визначених у додатку, де дозволяється аматорський вилов риби однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега.

П Е Р Е Л І К рибогосподарських водних об’єктів Тернопільської області, у яких дозволено любительсько-спортивний вилов риби та інших водних біоресурсів у нерестовий період 2020 р.
Назва рибогосподарського водного об’єктаМісця дозволеного аматорського лову
р. ДністерНПП “Дністровський каньйон”В межах населених пунктів Борщівського, Бучацького, Заліщицького, Монастириського районів, за винятком лівого берега с. Городок, Заліщицького району (заборона вилову).
 










р. Серет
·             500 метрів від мосту біля с. Вертелка, Зборівського району (заборона вилову) до мосту в        с. Чернихів, Зборівського району по обидві сторони річки.·             Від пішохідного мосту біля Залозецького спиртзаводу до автомільногомосту в смт. Залізці.
·             Івачівська водойма – по лівому березі від малого підприємства ШБ-1 в с. Малашівці, Зборівського району до греблі в с. Горішній Івачів, Тернопільського району.
·             800 метрів від дамби Івачівської водойми (заборона вилову) до мосту між селами Великий Глибочок – Плотича, Тернопільського району.
·             100 метрів вверх проти течії від пішохідного мосту гребного каналу по лівому березі (заборона вилову) на ділянці 300 метрів вверх проти течії по лівому березі.
·             Від останнього домогосподарства                    с. Пронятин, Тернопільського району 300 метрів вверх проти течії по правому березі.
·             На ділянці по лівому березі водойми                   м. Тернопіль (Тернопільський міський став) від кута водойми в районі с. Біла, Тернопільського району 200 метрова ділянка до території водозабору “Тернопільводоканалу”.
·             Водойма м. Тернопіль (Тернопільський міський став) від бази КДЮСШ з водних видів спорту Тернопільської міської ради до пристані катера (не включаючи придаткову систему “Чайка”).
·             На ділянці по правому березі водойми                м. Тернопіль (Тернопільський міський став) від пристані катера на дальньому пляжі до пристані кооперативу “Ветеран”.
·             Від дамби водойми м. Тернопіль (Тернопільського міського ставу) до мосту біля           с. Петриків, Тернопільського району за виключенням придаткової системи водойм у парку “Топільче”).
·             В адміністративних межах с. Велика Лука, Тернопільського району.
·             В адміністративних межах населеного пункту смт. Микулинці, Теребовлянського району.
·             На ділянці від останнього домогосподарства смт. Микулинці, Теребовлянського району до шляхового мосту в с. Налужжя, Теребовлянського району.
·             На ділянці від шляхового мосту в с. Долина, Теребовлянського району до шляхового мосту             в с. Буданів.
·             Водойма с. Конопківка, Теребовлянського району.
·             В адміністративних межах м. Чортків за винятком:
–               500 метрів вверх проти течії від ГЕС                    у  м. Чортків;
–               50 метрів вверх проти течії від автомобільного мосту по вул. Білецька;
–               100 метрів вниз за течією від автомобільного мосту по вул. Шопена Бічна.
·             Від останнього домогосподарства м. Чортків до автомобільного мосту в с. Угринь, Чортківського району.
·             В межах бази відпочинку “Росинка” Заліщицького району.
·             Від бази відпочинку “Колиба” вниз по течії на відрізку 600 м.
р. Горинь·             Від гідроспоруди “Дамба” в с. Борсуки, Лановецького району до мосту біля РМЗ, що                в м. Ланівці.
р. Іква·             Від початку с. Борщівка, до мосту (гідроспоруди) с. Куликів, Кременецького району.
р. Вілія·             Від автомосту с. Новостав, Шумського району вниз по течії на відрізку 1500 м.
р. Стрипа·             В межах населених пунктівм. Зборів,                   с. Футори,с. Калинівка, с. Красне та с. Погрібці, Зборівського району.·             В межах населених пунктів Козівського, Теребовлянського та Бучацького районів.
р. Золота Липа·             В межах населених пунктів Бережанського, Підгаєцького та Монастириського районів.
р. Збруч·             В межах населених пунктів.
р. Гнізна·             Від шляхового мосту в с. Кровінка, Теребовлянського району до впадіння р. Гнізна            в  р. Серет.
р. Циганка·             Від рятувальної станції вниз за течією по правому березі до греблі та від греблі вверх проти течії по лівому березі на відрізку 700 м. (включно із греблею) в с. Мушкатівка, Борщівського району.
Бережанське “Любительське” озероВід гідроспоруди по правому березі водойми.
Водоймас. Кашталівка Бережанської                РО УТМРПо правому березі від с. Гайок Бережанського району до випускної гідроспоруди.
Підгаєцький міський ставПо лівому березі водойми.
Водойма “Королівський міст”, (Кременецька РО УТМР) с. Сапанів Кременецького району.По правому березі водойми.
Збаразька міська водоймаПо периметру водойми, крім мосту.
Водойма (нижній став), м. Ланівці.По периметру водойми
Водойма                          в адміністративних межах м. Ланівці  –                    с. Гриньки            (верхній став)Ділянка по гідроспоруді “Дамба”  та протяжністю           300 м. по обидва боки.
Водойма с. Гриньки (нижній став, коло каплички)По гідроспоруді “Дамба”
Водойма                           с. Оришківці Лановецького районуПо гідроспоруді “Дамба”
Водойма                           с. Ст. Вишнівець, Збаразького районуПо периметру водойми, за виключенням ділянки від місця впадіння р. Горинь по правому і лівому березі протяжністю 400 м., згідно розмітки.
Водоймас. Загороддя, Збаразького районуПо гідроспоруді “Дамба” та протяжністю 70 м. по правому березі вверх проти течії р. Горинь.
Водойма с. Озерна, Зборівського районуПо гідроспоруді “Дамба” та 500 м. вверх проти течії по правому березі.
Водойма с. Козівка, Козівського районуПо гідроспоруді “Дамба” та  по правому і лівому березі 200 м. від дамби згідно розміток та від останнього домогосподарства с. Козівка по правому березі водойми 750 м. (заборона вилову) – на відрізку100 м., згідно розміток.
Водойма                      смт. Микулинці, Теребовлянського районуПо периметру водойми.
Водойма с. Кам’янка, Теребовлянського районуПо гідроспоруді “Дамба” і від дамби протяжністю  100 м. в обидві сторони.
Водойма                           с. Романівка, Теребовлянського районуПо гідроспоруді “Дамба” і від гідроспоруди по лівому березі протяжністю 300 м., по правому березі протяжністю 200 м..
Водойма                          м. ЧортківПо гідроспоруді “Дамба” .
Водойма “Біля інкубатора”                     м. МонастириськаПо лівому березі.
Водойма “Підволочиська”По периметру водойми.
Водойма “Збручанська”, Підволочиського районуПо правому березі від мосту в с. Пеньківці до греблі  с. Вочківці та лівому березі від с. Пеньківці до             с. Просівці (в межах Підволочиського району).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення