У Кременці серйозно взялися за американський спорт

Окрім бейсболу, який уже давно набув популярності у Кременці; віднедавна у місті взялися за розвиток чирлідингу. Цей вид спорту, який з’явився в США ще наприкінці ХІХ століття, тепер популяризують на базі педагогічного коледжу при Кременецькій ОГПА ім. Тараса Шевченка.
[ads-post]
Нещодавно там провели семінар із практичними заняттями з чирлідингу.

– Ініціатором заходу виступила циклова комісія викладачів фізичного виховання на чолі з головою комісії Катериною Єрусалимець. Учасниками майстер-класу «Впровадження в освітній процес з фізичної культури чирлідингу» стали школярі та вчителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл Кременецького та Шумського районів, викладачі і студенти Кременецького лісотехнічного коледжу, Дубнівського коледжу РДГУ, Кременецького педагогічного коледж у КОГПА ім. Тараса Шевченка, а також інструктори фізичного виховання закладів дошкільної освіти Кременця, – розповідають у педагогічному коледжі.

Зважаючи на давні та міцні освітні традиції у Кременці, відповідальність освітян, чирлідинг незабаром посяде своє місце у спортивній спільноті Кременеччини.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення