У Кременці 10-річний хлопчик обіграв у більярд дорослих


8 грудня в більярдному клубі центру вільного часу «Панорама» відбувся Чемпіонат Кременця з більярду «Вільна піраміда». Організацію змагань взяв на себе відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької міської ради.
[ads-post]Серед запрошених – міський голова Олексій Ковальчук, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради  Андрій Станіславенко.

Чемпіоном Кременця став лідер змагань Михайло Боднар, друге місце виборов Сергій Корицький, розділили третє місце Андрій Ковальчук та Олександр Ястремський.

В турнірі Білія переміг Михайло Боднар (16 куль – рекорд змагань), друге місце – Андрій Ковальчук, третє – 10 річний Марк Білосевич. На жаль, його батько, Іван Білосевич, не зміг взяти участь в змаганнях, він – учасник АТО, знову на передовій. Марк випередив дорослих в запеклій боротьбі, не підвів тренера і більярдну школу.

Чемпіонат став непоганим тренінгом для підготовки команди Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка, 12-15 грудня в Луцьку відбудеться особисто-командний Чемпіонат України серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти –  Кубок Тарновецького.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення