На Кременеччині пропонують заповнити резюме, бажаючим очолити райдержадміністрації


На Тернопільщині оголосили конкурсний відбір кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій. Можна обрати вакансію та подати резюме.
[ads-post]Проект команди Зеленського LIFT позиціонує себе, як направлений на позитивні зміни  в країні. Саме за цим проектом пропонють кожному, хто бажає потрапити в команду.
"Шукаємо людину, яка готова очолити районну державну адміністрацію та виконувати покладені на неї завдання. Людину, яка готова взяти на себе відповідальність за діяльність кожного підрозділу.  Основне завдання — налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях. Забезпечення, розвиток і вдосконалення району".
Після заповнення анкети кандидат має пройти комплексне оцінювання. Визначимуть його психологічний профіль та проведуть перевірку на знання законодавства України, та ключових пріоритетів реформ держави. Враховуватимуть обізнаність у розвитку району, його сильні та слабкі сторони.
За умови спішного складання тесту, чекатиме співбесіда з головою облдержадміністрації. Якщо вдасться пройти всі етапи, інформація про кандидатуру потрапить до Офісу Президента та Кабінету Міністрів України. Далі чекатиме спеціальна перевірка відповідними органами, а невдовзі і призначення на посаду згідно з Указом президента України.
Резюме можна подавати за посиланням.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення