Незабаром кременчани можуть проголосувати за проекти Громадського бюджету

Уже незабаром кременчани матимуть можливість проголосувати за один з проектів Бюджету участі, що представлені на сайті Кременецької міської ради.
Зробити це можна із 16 жовтня, одна людина може підтримати до п’яти проектів. Для цього потрібно зайти на сайт міської ради і скористатися ідентифікацію за електронним підписом, BankID або MobileID. Також підтримати обраний проект можна за допомогою Приват24.[ads-post]Комісія з питань бюджету участі вивчила проекти, подані кременчанами для реалізації через громадський бюджет, котрих до оголошеного терміну надійшло дванадцять. Із них до голосування допустили дев’ять. Два об’єкти, про які йшлося у проектах розташовані поза межами міста, один потребує продовження фінансування, а це суперечить умовам Бюджету участі. Відтак трьом учасникам відмовили.
Серед основних вимог Кременецького громадського бюджету на 2020 рік – авторство жителів міста, реалізація на землі, яка у власності міста.
Повний кошторис одного проекту – не більше 100 000 грн. За умовами також проект не повинен потребувати на обслуговування коштів міського бюджету надалі.
Голосують жителі Кременця та громадяни, що проживають, навчаються в місті.
Одна людина може підтримати не більше, ніж п'ять проектів. Переможців має бути три.
Результати оголосять до 1 грудня, реалізацію розпочнуть з 1 січня 2020 року.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення