Як у Кременці шляховики коней запрягають


Кандидат у народні депутати Богдан Яциковський  прокоментував свої враження після зустрічі з колективом Кременецької дорожньо-експлуатаційної дільниці:

"Ніде правди діти, а дороги в Україні, особливо - автошляхи місцевого значення, перебувають у плачевному стані. Проте, навіть низькі зарплати висококваліфікованих робітників, які працюють тут, навіть відсутність сучасної техніки не впливає на сумлінність шляховиків. Вони якісно ремонтують дороги, доглядають за ними, особливо взимку, коли треба вчасно розчистити від снігу тощо. Щоправда, розповідаючи про свої трудові будні, люди раз-у-раз наголошували: робимо все, що у наших можливостях. А вони, як бачимо, у Кременецькій дільниці ой як обмежені.
Під час неформального щирого спілкування з кандидатом у депутати хтось з присутніх саркастично зауважив: надворі ХХІ століття, а нам через відсутність техніки часом доводиться запрягати коней…
Як на мене, місцеві дорожні служби повинні бути добре оснащеними, а їх працівники мають отримувати гідну зарплату, бо вони напряму відповідають і за комфорт для водіїв, і за життя людей. Адже не секрет, що левова частка дорожньо-транспортних пригод стається саме через поганий стан доріг", - зауважив Богдан Яциковський.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення