Поляків жахнули околиці занедбаних видатних місць Кременця

Картинки по запросу Туницьке кладовище
Зневірені та обурені польські гості, котрі три дні поспіль проводили екскурсії, мешкали по готелях міста, відвідували заклади відпочинку у нашому місті Кременець, котре ще віднедавна так гарно називали «Маленькою Швейцарією» досі не можуть відійти від побаченого жаху околиць занедбаних видатних місць…

Згадується, як у своїй творчості глибоко описував та оспівував Кременець Юліуш Словацький!
«Коли завітали ми на Туницьке кладовище до могили матері Юліуша Словацького були неприємно вражені тим,що зустріли там гори сміття,неочищені криві дороги,розвалені сходи,які заросли бур янами.
Та невже не можна було поставити відповідального за це»? Саме такі розмови та відгуки від наших Кременчан я почула у міській маршрутці,коли їхала сьогодні на закупи до ринку.
Перше,що мене цікавить: як можна було давати пусті обіцянки на рахунок чистоти міста, дивитись в очі людям і так спокійно про це говорити, але при цьому нічого з цього не виконувати!
Гадаю кременчани мене підтримають!
Не розумію,чому на ситуації даного типу звертають увагу не в першу,а в останню чергу,коли в цей час поперед всього стоять розбудови,ремонти,відкриття магазинів та готелів,при цьому історія міста залишається як осиротіла дитина без нагляду та догляду?
Чому ті,хто сидить на лавах влади та держави зокрема чомусь не забувають про чистоту своїх робочих місць,сімейний порядок та благополуччя,при тому не даючи настанов на рахунок чистоти міста?
А також як може не обурювати те,що гроші знайшлись на ремонт нинішнього базарчику,де недавно купував малину Петро Порошенко,а коштів на відбудування дороги,муру та самої музичної школи ім.М.Вериківського немає!
Тільки перехожим і залишається що говорити і показувати пальцями на вулички та дороги передмістя…
Але й радує око те,що дивлячись на колишні світлини,які були зроблені корінними кременчанами місто красувалось у своїй величі та красі,такого безладу як зараз не було!
Звертаюсь та закликаю Кременецьку владу взяти
все це прочитане до уваги,а Кременчанам просто берегти цю «Перлину в Короні України»
Daleko, daleko, za morzem daleko
Przepiękna kraina –
Kraj rodzinny Matki mej.
Далеко, далеко, далеко від моря
Красива земля –
Країна сім'ї моєї матері...

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення