Госпіталізували 19-річного призовника із Кременеччини. У військкоматі розпилили газ 📷

У військкоматі розпилили газ. Госпіталізували 19-річного призовника із судомами
Військові запевняють: решта призовників почуваються нормально. Службове розслідування триває.
Як вдалось дізнатися "20 хвилин", потерпілий хлопець з Кременеччини. І його адвокат уже подав заяву до Тернопільського відділу поліції. У збірному пункті військкомату посеред ночі хтось розпилив газ. І близько 40 призовників, які там перебували, ледь не потруїлись. Один з хлопців втратив свідомість. Його «швидкою» госпіталізували до лікарні. У військкоматі запевняють: усі призовники почуваються нормально. Решта деталей погодились повідомити після завершення службового розслідування.
Зараз перша година ночі, працівники військкомату закрили нас у приміщені, - йдеться у відеоповідомленні, яке зняв на телефон один з призовників. - Не знати, що трапилось. Сорок із чимось чоловік чимось отруїлися. Ще одному хлопцеві стало погано, і він знепритомнів. 
Запах газу відчули близько першої ночі. Провітрювали і, відповідно, тримали хлопців в окремому приміщенні, - майже до четвертої.
На місце виїжджала бригада «швидкої допомоги», - повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. – Хлопця із судомним синдромом госпіталізували до неврологічної лікарні.   В обласному військкоматі 14 травня повідомили, що решта призовників почуваються нормально. Наразі проводять службове розслідування.

В обласному збірному пункті військкомату в ніч на 12 травня 2019 року, в спальному приміщенні, одним із призовників була розпилена невідома речовина, - офіційно прокоментували ситуацію в обласному військовому комісаріаті. - Складом наряду по ОЗП та черговим лікарем були проведені заходи щодо переміщенні призовників в інше приміщення, здійснений виклик карети екстреної допомоги та наряду Національної поліції.
«Після здійснення огляду призовників медичними працівниками, надана відповідна допомога, потреби у госпіталізації не було. За даним фактом проводиться службове розслідування», - йдеться у повідомленні віськкмомату.
Як вдалось нам дізнатись, потерпілий хлопець з Кременеччини. І його адвокат вже подав заяву до Тернопільського відділу поліції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення