Кременчанин Даниїл Тарківський – кращий гравець на турнірі в Смизі

З 12 по 14 квітня в смт Смига Дубенського району Рівненської області на штучному покритті бази ДЮФК «Єврошпон» відбувся ІІІ-й Міжнародний фестиваль з футболу під назвою «Я-патріот» серед дітей 2011 року народження.

У змаганнях взяло участь 12 команд, серед яких дві з Тернополя, котрі були розділені на дві групи. По три команди з кожної виходили до наступної стадії змагань. З першої групи вийшли: ФК «Львів», «Адреналін-1» (Луцьк), «Чемпіон-2» (Тернопіль); з другої – «Єврошпон» (Смига), «Бронька» (Ужгород), «Чемпіон» (Тернопіль)

В 1/4 фіналу зустрічалися «Єврошпон» зі Смига та тернопільський «Чемпіон-2». З рахунком 3:0 перемогу святкували господарі. Що цікаво, хет-трик на рахунку нашого земляка з Кременеччини Даниїла Тарківського, котрий є сином капітана і начальника команди «Арсенал» з Білокриниці Руслана Тарківського. У півфіналі «Єврошпон» переміг ФК «Бронька» із Закарпатської області (1:0), де також активний на полі у відборі та в нападі відіграв Даниїл Тарківський. 

У фіналі зустрілися ФК «Львів» та місцева команда зі Смига. Матч обіцяв бути дуже цікавий, адже до поєдинку з «Єврошопом» львів'яни в своїй групі вигравали в суперників з розгромними рахунками – 11:0, 7:0, 5:1

Перший тайм закінчився з більш ніж впевненим рахунком 6:1 на користь «Єврошпона», хоча команда господарів поступалася 0:1, але зібравшись все ж таки довела, що являється господарем турніру і так просто здаватись не збирається. Другий тайм господарі трішки розслабились та пропустили чотири м’ячі, однак все ж таки виграли – 8:5.

В цьому матчі кременчанин Даниїл Тарківський відзначився двічі, один гол-красень забив поціливши прямісінько у «дев’ятку». На полі він був активний, адже в форматі змагань 5 польових гравців і один воротар, позиція Даниїла – центрального півзахисника, передбачала фактично виконувати всю чорнову роботу, хлопець допомагав у захисті та встигав роздавати передачі і забивати голи. 

За весь турнір Даниїл Тарківський відзначився 8-ма забитими м’ячам і за версією всіх тренерів команд став найкращим гравцем турніру та привернув увагу своєю грою тренера ФК «Львів».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення