"Двері храму відчинилися самі": на Шумщині священики помітили віщий знак 📷


В неділю (24 лютого) у церкві с. Людвище Шумського району під час першого Богослужіння прочинилися двері. Священики кажуть, що це віщий знак.

Раніше 6 лютого 2019 року громада села Людвище отримала Указ про приєднання парафії Різдва Пресвятої Богородиці до складу Тернопільської єпархії Православної Церкви України. Указ підписаний Архієпископом Тернопільським і Кременецьким Нестором.
"Подія, на яку чекали з нетерпінням. В неділю, 24 лютого 2019 року відбулося перше Богослужіння – Молебень на закликання Святого Духа перед початком усякого доброго діла", — повідомив місцевий мешканець Іван Павлюк. — "Не зважаючи на те, що Богослужіння проходило на дворі, що ранок по-зимовому був прохолодним, настрій у парафіян Храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Людвище був радісний. Віщим знаком було те, що двері Храму відкрилися самі. З особливим духовним піднесенням на завершення Богослужіння учасники церковного хору під керівництвом Вадима Манчука і всі присутні виконали Молитву за Україну. Поступово і впевнено повертаємо наше, Українське".

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення