Новим головою всіх християн-баптистів Тернопілля став кременчанин

На черговій звітно-виборчій конференції церков Тернопільського обласного об’єднання церков ЄХБ, яка відбулася 16 лютого, обрано нового Голову та заступників і затверджено новий склад пресвітерської ради.

Новим Головою обрано Пугача Віктора Миколайовича – пресвітера Кременецької церкви «Благовіщення», повідомляє Інформаційний відділ ТООЦ ЄХБ.

У роботі конференції взяв участь Ігор Бандура, перший заступник голови Союзу ЄХБ та Микола Каспров, член ради Союзу.

На початку конференції Микола Євгенович Каспров звернувся і закликав усіх присутніх до молитви зі смиренністю, наголосивши на важливості прийняття волі Божої.

Голова ТООЦ ЄХБ Олег Цикра розповів про роботу об’єднання протягом останніх 5 років, про здобутки і невдачі. Протягом головування Олега Миколайовича обласне служіння зросло як кількісно, так і якісно. Було презентовано діяльність відділів, в яких кожен приклався до спільної справи служіння церквам об’єднання.

Сама процедура обрання Голови об’єднання відбувалася таємним голосуванням, в результаті було обрано Віктора Миколайовича Пугача 1970 року народження, пресвітера Кременецької церкви «Благовіщення».

Після обрання Віктор Пугач запропонував кандидатури на заступників. Конференція підтримала пропозицію і обрала Олега Цикру першим заступником, Полікарпа Циганюка, Володимира Костишина та Василя Колесника заступниками голови ТООЦ ЄХБ. Також конференція обрала членів ревізійної комісії та персональний склад пресвітерської ради.

Після завершення виборчих процедур Ігор Бандура звернувся зі словом настанови до новообраних служителів. Звернув увагу на прикладі посвяченого служіння апостола Павла, на важливість у всьому бути керованим Духом Святим.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення