Управління соцізахисту Кременецької міської про монетизацію субсидій


Результат пошуку зображень за запитом "монетизацію субсидій"
Управління соціального захисту населення Кременецької міської ради повідомляє, що Кабінетом Міністрів України 27 грудня 2018 року прийнято постанову № 1176 про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі.

Порядок призначення субсидії залишився незмінним, змінюється лише порядок виплати.
Монетизація відбуватиметься у три етапи. Зокрема, вже з 1 січня 2019 року участь у монетизації пільг і субсидій братимуть ті сім’ї, які звернуться за субсидією вперше.                 
Субсидія від держави надходитиме на їх персональний обліковий запис, сформований Ощадбанком. Банк, в свою чергу, розраховуватиметься за субсидіанта з організаціями-надавачами житлово-комунальних послуг та одразу інформуватиме SMS-повідомленням громадян про те, скільки їм залишилося доплатити за спожиті послуги. Тому зазначання у заяві для призначення субсидії номера мобільного телефону є обов’язковим (даний номер не може повторюватися в декількох заявах).
Громадяни, яким житлова субсидія надається у грошовій формі, зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії, перерахованої Ощадбанком управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг.
З 1 травня 2019 року монетизація торкнеться тих, хто отримує субсидію чи пільгу вже багато років, в тому числі користується нею в літній період.
А вже з 1 жовтня 2019 року запрацює повномасштабна монетизація, коли кожен, хто є одержувачем житлової субсидії, отримуватиме за результатами опалювального сезону готівкою все, що було заощаджено.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення