Кременчани створили відео про "магію" на горі Бона 📹

Фортеця на Замковій горі у Кременці засяяла 10 грудня у День захисту прав людини. Ініціатори хочуть, щоб гора "Бона" сяяла весь час.
Тому вони просять поширювати фото на відео із сяючою фортецею в соцмережах. Відео про процес створення "дива" на горі Боні, організатори акції опублікували на сторінці Підсвітка Бони, яку створили у соцмрежі Facebook. щоб поширити інформацію про акцію.
Фортеця на Замковій горі у Кременці засяяла 10 грудня у День захисту прав людини. Ініціатори хочуть, щоб гора "Бона" сяяла весь час. Тому вони просять поширювати фото на відео із сяючою фортецею в соцмережах. Відео про процес створення "дива" на горі Боні, організатори акції опублікували на сторінці Підсвітка Бони, яку створили у соцмрежі Facebook. щоб поширити інформацію про акцію.  - Ми хочемо розвивати  туристичну привабливість регіону, - пише ініціатор акції Валерій Мельничук. - Відповідно до планів організації "Розвиток Кременеччини", ми провели роботу із об'єднання в спільний рух місцевих громадських організацій, активістів, бізнесменів, відповідних державних структур, та об'єднання земляків Кременеччини. Зараз ми маємо групу людей, які хочуть провести організаційні зміни в своєму улюбленому місті.
Кременчани закликають поширювати фото та відео, що зробили 10 грудня, для того, щоб люди мали змогу милуватись красою Бони, що світиться постійно. - Ми чітко усвідомлюємо, що при правильному менеджменті, а основне - підтримці місцевих жителів та їх бажанню допомогти, ми зможемо отримати одну із туристичних перлин західного регіону і України.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення