Кременецькі легкоатлети змагались на чемпіонаті України


Днями в Івано-Франківську завершився чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків та команд ДЮСШ і СДЮШОР. 470 учасників з 25 областей України та Києва випробовували себе на дистанціях від 1 до 10 км.
Тернопільську область представляли 16 легкоатлетів зі Зборівської, Кременецької, Бережанської та обласної ДЮСШ міста Тернополя.
Знову відзначилася на турнірі вихованка Бережанської ДЮСШ та тренера-викладача Дуди Володимира – Тетяна Когут. На дистанції 1 км, змагаючись з найкращими бігунками України, яких стартувало аж 86, зуміла вибороти друге місце, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА, посилаючись на Федерацію легкої атлетики області.
Добре подолали свої дистанції Медведчук Юлія (Кременецька ДЮСШ, тренер Каленік Наталя) та Мочук Марія (Зборівська ДЮСШ, тренер Небельський Володимир).
Успіху досягнули і тренери-викладачі ОДЮСШ – Стефанишина Ольга, Васірук Михайло, Богдан та Оксана Дуди, вихованці яких – Більчак Оксана, Бернацька Ірина, Паньків Христина, Якубовська Мар’яна, Юрчик Дмитро, Сулило Дмитро, Яремчук Ігор, Василяшко Христина, Ковальчук Дмитро, Даньків Назарій – в командному заліку серед ДЮСШ України зуміли вибороти третє місце, пропустивши вперед команди Дніпропетровської та Вінницької областей.
Команда нашої області, набравши 600 очок в загальному заліку, зайняла 14 місце .

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення