Не все гаразд: в якому стані Кременецькі зупинки 📷

Журнилісти Кременець.City оглянули міські автобусні зупинки – від Вишнівецької до району "Цукрового". І з’ясували, чи належно вони облаштовані, чи є вказівники, чи справні лавочки, що із урнами для сміття і чи виділятиме на їх облаштування кошти місцева влада.

Заступник Кременецького міського голови Володимир Шевчук каже, що на 2018 рік передбачали облаштувати п’ять однотипних зупинок, але наразі гроші на це не виділено.
"Якщо за результатами перших дев’яти місяців цього року буде перерозподіл коштів з міського бюджету, то протягом одного місяця ми зможемо виготовити та встановити зупинки", – каже Володимир Шевчук.
Додав, що у міській раді такі питання вирішують відповідно до "Плану благоустрою міста Кременець на 2018 рік". Обговорити це питання буде можливо у листопаді-грудні.
Облаштуванням автобусних зупинок, виїздів та "карманів" на ділянці від повороту на Дубно до району "Цукрового" повинна займатися служба автомобільних доріг у Тернопільській області, повідомили у міськраді.
В межах облаштування зупинок цього року розмістили розклади руху автобусів.
"На Вишнівецькій, Райлікарні, та Цукровому встановили великі кольорові таблиці. Ще близько десяти штук, менших за розміром табличок розкладів розмістили на інших зупинках, але люди і таблички, і стовпчики покрутили. Подекуди вони не простояли навіть місяця", - каже Володимир Шевчук.
Вартість однієї такої таблички 150 гривень. Встановлювали їх силами комунального підприємства.
До кінця року відбудеться конкурс пасажироперевезення, графіки руху змінять. Тоді ж обіцяють встановити нові таблиці із новим розкладом.
Зупинка в напрямку Тернополя.
Зупинка на вул. Вишнівецькій
Зупинка вул. Вишнівецька, колишня "Третя пошта"
З іншого боку просто зона очікування.
Зупинка "Фортеця"
Зупинка "Ясна"
Зупинка "Центр"
Зупинка поблизу Миколаївського собору
Зупинка біля Лютеранської церкви
Зупинка навпроти  "Пошти"
Зупинка "Пошта"
Зупинка "Автопарк" біля "Куреня"
Зупинка "Автопарк"
Зупинка навпроти автопарку, недіюча. 
Поряд ще одна зупинка, але автобуси зупиняються на десять метрів ближче. В міськраді пояснили, що нову зупинку в районі автопарку не експлуатують, оскільки між зупинкам з різних боків дороги не дотримано усіх технічних вимог. Обіцяють це питання невдовзі вирішити.
Зупинка вул. Дубенська
Зупинка "Автостанція"
Зупинка "Залізничний вокзал"
Зупинка "Продсервіс"
Зупинка вул. Симона Петлюри
Зупинка вул. Симона Петлюри
Зупинка біля "Арскераміки"
Зупинка "Хлібокомбінат"
Зупинка "Цукровий завод"

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення