Команда Кременецької ДЮСШ приймала участь на Чемпіонаті області з легкої атлетики

21-22вересня команда Кременецької ДЮСШ приймала участь на Чемпіонаті області з легкої атлетики серед ДЮСШ трьох вікових груп.У змаганнях приймало участь 16 команд ( команди ДЮСШ Тернопільської області та гості зі Львова).

Молодша вікова група вперше приймала участь у такого рівня змаганнях та вже показала хороші результати:Філіпюк Каріна, КалюжнаЮля,КлючНадія,Кондратюк Валерія,Сідорова Валерія,Панчук Діана,Сух Максим, Свирид Андрій Мулик Олександр та Ліневич Маргарита.
Середня вікова група: Ніколайчук Роман (збірник області)-Ім. з бігу на 400м, Ім. збігу на 800м;Пасічник Настя-ІІм. збігу на 800м; Петрук Віктор-ІІІм. з бігу на 800м;Максімов Максим-Ім.з бігу на 200м; Мельник Максим-ІІм. з бігу на 200м.Також хороші результати показали Ярмощук Юлія,Бойчук Настя та Яворська Соломія.
Старша віковагрупа: Кондратюк Дмитро-ІІІм. стрибки у довж.; Шманько Ігор-Ім.біг 400м та ІІІм з бігу на 200м. Шманько Ігор став збірником обл. та готується до Чемпіонату України у м Дніпрі.Також високими результатами потішили_ Худис Максим,Романюк Влад.
Можна досягнути хороших результатів якщо у це вірити та працювати над собою. Натхнення вам та здоровя.
На данном изображении может находиться: 1 человек, на сцене, баскетбольная площадка, небо и на улицеНа данном изображении может находиться: 15 человек, люди улыбаются, на улице

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення