До мешканця Кременця, який спалював листя, викликали поліцію


У Кременці почали масово спалювати листя та зілля, мешканці скаржаться, що дихати у місті неможливо. Люди часто зверталися в поліцію, щоб паліїв попереджали про наслідки та штрафували, але у патрульні на скарги не реагували.

Вчора, 6 вересня, у Кременці знову хтось підпалив сміття, сморід стояв на весь район Петлюри та частково Льотчиків-Визволителів. Через 9 хвилин після виклику 102, поліцейські вже під'їжджали до місяця правопорушення, яке одразу ж зафіксували. Про це повідомили у групі "Типовий Кременець".
Автор публікації Петро Савчук опублікував фото задимленого Кременця та додав: У вас же діти, внуки - вони дихають тим чадом. Невже вам байдуже? Бачите спалення сміття - викликайте поліцію. Хочете порядку - то ніхто крім вас його не наведе!
Нагадуємо, спалювання сухого листя - це злочин, який карається законом. Кожен, хто вирішив отруїти життя свого сусіда по Закону України платить штраф. Він становить від 20 до 40 000 гривень в залежності від збитків, які нанесли навколишньому середовищу.

Джерело: Доба

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення