Діти воїнів АТО із Тернопільщини вирушили у подорож до Литви

40 діток воїнів АТО відправились в двотижневу поїздку до Литви 12 серпня. На них чекає активний відпочинок, щоденні екскурсії, атракціони і багато нових знайомств.

З піснями, словами побажань і спільною молитвою на щасливу поїдку діти вирушили у цікаву для них екскурсію. Такі поїздки відбуваються уже не вперше, розповідає заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Безпоповцева. Варто відвідати Динамічна медитація Ошо у Тернополі - В цьому році ми уже організували три поїздки за кордон. Завтра 30 дітей відправляються на відпочинку в Карпати. Це наш спільний проект з Чеською республікою. Цього року дітки побували в Польщі, Молдові і в рамках нашої співпраці з Херсонською ОДА, 30 діток побували в Херсоні на морі, - каже пані Світлана. – У Литві дуже цікава і різноманітна програма. Вони будуть перебувати в стаціонарній базі відпочинку, але щоденні екскурсії у них будуть по різних місцях Литви, пише "0352".
- Для нас ця поїздка була неочікуваною. Коли ми дізнались про неї дівчатка захотіли їхати удвох, але не було місця для двох . Потім з'ясувалось, що звільнилось ще одне місце, тому вони дуже тішаться,- розповідає жінка. - Старша уже була в Хорватії, а молодша їде вперше, тому за неї трохи переживаю. Настя теж каже, що ця подорож була для неї несподіваною. - Я хочу познайомитись з новими людьми, побачити нові для мене місця, - розповідає дівчина. Христина Панасюк приїхала з Кременця. В подорож вона вирушає завдяки своєму батькові, який півтори роки служив в зоні АТО.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення