Кременчанка прийшла погостювати й обікрала сусідку

Картинки по запросу ВоровкаТаємне викрадення чужого майна інкримінують поліцейські Кременечини жительці районного центру.

За свої протиправні дії їй загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Як розповіла заявниця з її сумочки зникла готівка. У протиправному вона запідозрила сусідку, адже лише вона знаходилася в її помешканні.
Того дня підозрювана завітала до приятельки. Під час чаювання господиня відлучилася на кілька хвилин, а гостя скористалася моментом. Вона обнишпорила сумку власниці та викрала з неї готівку. Повернувшись, потерпіла одразу виявила відсутність коштів й запитала краянку, але вона все заперечувала. Тож за допомогою звернулася до людей в формі.
Здогадки жінки підтвердили й правоохоронці. 67-річна кременчанка зізналася, що її спокусила відчинена сумка знайомої. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.185 ККУ.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення