Олексію Ковальчуку подарували... мотузку та мило 📹

Таким чином деякі депутати висловили своє обурення резонансними подіями, які відбуваються останнім часом у райцентрі, зокрема, щодо корупції у вищих владних кабінетах.
А ще такий «дарунок» — виклик владі через дивне зникнення керівника Кременецького осередку НВР «Правий сектор» Віталія Коника, якого розшукують уже третій день. Саме Віталій Коник відстоював справедливе розслідування і розгляд у суді справи міського голови Олексія Ковальчука щодо самовільного призначення посадовцем собі премій упродовж двох років у розмірі майже 100 тис. гривень.
Зник Віталій Коник 3 травня, у день, коли мав відбутися суд над Олексієм Ковальчуком. Утім, судове засідання так і не відбулося, оскільки суддя Кременецького районного суду Галина Білосевич несподівано поїхала на семінар у Чернівці. А Віталій Коник безслідно зник… «У нашому місті викрадають та вбивають активістів, які борються зі свавіллям у владі. У зв’язку з цим хочу вручити міському голові подарунок… Якщо міський голова не може навести порядок, то це — вихід… Я теж готовий написати заяву і піти з міської ради, якщо буде продовжуватися таке свавілля», — звернувся до міського голови Кременця депутат та громадський активіст Олександр Гринюк.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення