Подробиці аварії молоковоза на Кременецькій об’їзній 📹

2 квітня близько третьої години дня, на об’їзній дорозі Кременця перекинувся та спалахнув молоковоз - розповідає kremenets.city.
Аварія одразу ж набула розголосу. Камери спостереження зафіксували момент аварії. Відео поширили у мережах, з’явилися й численні коментарі.
На відео видно, як водій намагається оминути яму на дорозі. На той час його починає обганяти інше авто. Водій молоковоза, намагаючись уникнути зіткнення, різко спрямував своє авто у інший напрямок. Це спричинило розхитування автомобіля, цистерна якого була заповнена молоком. За мить автівка перевертається і спалахує вогнем. Водієві вдається вибратися з палаючого автомобіля.
Відомо, що водій молоковоза із Рівненщини. При аварії отримав опіки рук та обличчя. Від госпіталізації відмовився. 

Про аварію розповіли на телеканалі ЗІК

Як подію коментують у Кременецькій поліції

"На цьому напрямку траси встановлені попереджувальні дорожні знаки про  обмеження швидкості 50 км. та "Вибоїни 1.12." Дана ділянка дороги була прямою і добре проглядалася, жодних закритих поворотів. На даний час ще триває слідство", -  каже заступник начальника Кременецького відділу поліції Віталій Валецький.

Думка водіїв

За неофіційними коментарями водіїв, ця ділянка не є такою безпечною. А дорожні розмітки вже стерті. Колись там була суцільна лінія, котра тепер навіть не проглядається.

Наслідки аварії

Відомо також, що водій спринтера, котрий пішов на обгін молоковоза, після аварії навіть не зупинився. Гадають, що він не міг не помітити, що відбулося. Хто він та звідки, інформації немає. У поліції цього також не повідомляють.
Слідство з даної пригоди триває.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення