Чи зростуть тарифи на проїзд у Кременці?

Кременчан попереджали про ймовірне підвищення тарифів на проїзд по місту з 15 квітня. Сьогодні вже 16, і користувачі громадським транспортом все ще їхали за старими тарифами - пише kremenets.city.
Спершу попередні підвищення активно обговорювали в соцмережах. Переважно люди були проти підняття вартості проїзду.
Електронна петиція
Кременчанка Людмила Мінська зареєструвала електронну петицію про недопущення зростання вартості тарифів на міський транспорт із таким текстом: "На офіційному сайті Кременецької міської ради розміщено інформацію про те, що після 15 квітня 2018 року у м.Кременець можливе підвищення вартості проїзду у громадському транспорті з 4 грн. до 5 грн. Гадаємо, що в такій кризовій ситуації, яка склалась в нашій країні, таке подорожчання є недоречним. Так, як мешканці міста вважають, що тариф у 5 гривень не відповідає якості пасажирських перевезень у м. Кременець. Оскільки значною частиною перевізників не виконуються умови і правила перевезення пасажирів (не дотримання графіку руху, незадовільний стан транспортних засобів, поведінка та постійні претензії перевізників). Кременчани обирали мера міста і депутатів щоб вони відстоювали права та інтереси громади яка їх обирала, тому просимо: 1. Задля зниження соціальної напруженості у місті недопустити підвищення вартості проїзду, допоки не буде проведене комплексне й всебічне дослідження пасажиропотоку. 2. Провести детальне, з залученням громадських організацій та волонтерів, дослідження пасажиропотоку у місті на всіх маршрутах. 3. Залучити представників громадськості до конкурсної комісії з метою недопущення корупційної складової та внесення об’єктивності та прозорості під час відбору перевізників. Лише реальні та чесні цифри, підтверджені не лише перевізниками, але й пасажирами, мають бути основою для прийняття такого важливого рішення, як ціна проїзду у громадському транспорті"

Час подання петиції: 02.04.2018 р.
До завершення збору голосів: 77 дн.
Зібрано: 57% підписів
Залишилось зібрати: 86 підписів

Напередодні оголошеної дати підняття вартості проїзду, кременчанам нагадали, що кількість голосів, зареєстрованих під петицією, є трохи більшою від половини необхідних. Зібрати потрібно 200 підписів. Всього на сьогодні є 114.
"Коментаторів які були проти підвищення тарифів на проїзд, чомусь більше ніж тих хто проголосували... Люди! Агов!!!", - пише у Facebook кременчанка Юлія Непомяща.

Дехто із тих, що підписали петицію, вже не вірять, що це буде дієвим. Обурюються, що кременчани є активними лише в обговореннях у соціальних мережах.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення