Активісти вимагали ремонту дороги у Кременці 📹

У Кременці активісти "АвтоЄвроСила" провели акцію з вимогою відремонтувати дороги по вулиці Льотчиків-визволителів - пише kremenets.city. Акція тривала близько двох годин, за цей час активісти оглянули аварійний стан дороги, поспілкувалися із очевидцями, посадили у дорожніх ямах квіти та викликали патрульну поліцію.
Свою акцію "АвтоЄвроСила" провели на відрізку дороги, що ближче до Полкової церкви, в напрямку до  Кременецької районної лікарні. На такий благоустрій дороги витратили кілька годин. Позначили аварійні ділянки білою емульсійною фарбою та висадили у вибоїнах квіти.
"Ремонт" ям на дорогах у такий спосіб, це не перша акція, котру вони влаштували. Нещодавно таке відбулося у Тернополі, а днями у Ланівцях. Кажуть, що це спільні дії сього осередку. Однак, зазначають, що діють у правовому полі.
"Ця акція у Кременці виникла спонтанно, але не без причини", - пояснює керівник Кременецького осередку "АвтоЄвроСила" Роман Тимощук.
Активіст каже, що спонукало до рішучих дій те, що цього ж дня він ледь не став учасником ДТП на цій ділянці дороги.
"Я рухався по цій дорозі, навпроти їхав інший автомобіль, минаючи вибоїни, він виїхав на зустрічну, але й звинувачувати його теж не можу, адже він минав ями", - каже Роман Тимощук.
Активісти передали заяву поліції. Свої коментарі активісти озвучили на відео
"Нас попередили, що органи слідства шукатимуть осіб, котрих можна буде притягнути до відповідальності за стан дорожнього покриття", - повідомляє Роман Тимощук.
Представники "АвтоЄвроСила" кажуть, що чекатимуть розгляду заяви десять днів.
Виїжджали до активістів і представники міської ради. Ремонт обіцяють розпочати вже з наступного тижня.
"Ми намагалися лише поставити до відома, що це є насправді дуже складна ділянка шляху", - говорить Роман.

В разі недотримання обіцянок ініціатори акції попереджають, що вдаватимуться до більш радикальних дій.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення