У кременецькому училищі учням погрожували пістолетом

Зірвав навчальний процес у медичному училищі та нажив собі клопоту 20-річний мешканець с. Жолоби, що поблизу Кременця.
П’яний молодик увірвався в одну з аудиторій під час пари, дістав пістолет і погрожував присутнім. Правоохоронці без проблем знайшли дебошира та з’ясували, що пістолет був іграшковим.
«До співробітників Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні медичного училища перебуває нетверезий молодий чоловік і погрожує учням та викладачеві предметом, схожим на пістолет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, погеройствувати в навчальному закладі вирішив раніше судимий житель села Жолоби. 20-річний парубок, хильнувши спиртного, не знайшов інших «розваг», як навідатися до місцевого училища. Оскільки вхід туди вільний, зловмисник без перешкод потрапив у приміщення» – повідомляє Терен.  
Найсмішніше те, що хуліган не зміг пояснити своїх дій. Тепер він відповідатиме перед законом і ймовірніше за все сплатить штраф.
«Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 296 ККУ – хуліганство. Також зловмисник понесе адміністративну відповідальність за появу в громадському місці в нетверезому стані. Триває досудове розслідування» – зазначають у поліції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення