Для кременецьких фанатів зимового міні-футболу погода не перешкода

4 лютого 2018 року на спортивному майданчику Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Галини Гордасевич відбувся Х-ий зимовий традиційний турнір з міні-футболу.

Сім команд зголосилися взяти участь у змаганнях, серед яких: ФК «Нива» (с. Колодно, Збаразький р-н), ФК «Арсенал-1» (с. Білокриниця), ФК «Арсенал-2» (с. Білокриниця), ФК «Колос Г» (с. Гаї), ФК «Титан» (с. Дунаїв), ФК «Три Валети» (с. Бонівка) та команда «Викладач» (КОГПА імені Т. Шевченка).
Усі команди були розділені на групи А і Б. Хоча футболісти – спортсмени невибагливі, проте грати на засніженому полі було досить складно. Та ще й морозець із вітром трохи дошкуляли. В той же час футболісти неодноразово демонстрували на полі свою майстерність та професіоналізм, азарт та бажання перемогти. Проте, зважаючи на погодні умови, у групах ігри проходили в 1 тайм, який тривав 15 хвилин. По дві кращі команди із кожної групи виходили в півфінали. У групі А - ФК «Нива» та ФК «Колос Г», а у групі Б - ФК «Три Валети» та ФК «Арсенал-1».
У півфінальних та фінальних матчах, футбольні поєдинки проходили у 2 тайми по 10 хвилин кожний.  У першому півфінальному матчі команда ФК «Арсенал-1». обіграла команду ФК «Нива» по пенальті з рахунком 3:2 (за основний час гра закінчилася із рахунком 1:1). Лідером другого півфінального матчу стали футболісти з ФК «Колос Г», які обіграли своїх суперників ФК «Три Валети» із рахунком 1:0.
Під час гри за третє місце ФК «Три Валети» проявили більше професіоналізму й злагодженості та обіграли команду ФК «Нива» із рахунком 1:0. У боротьбі за перше місце фортуна усміхнулася команді ФК «Арсенал-1». Фінальна гра із ФК «Колос Г» закінчилася із рахунком 1:0.
Команда-переможець та команди-призери були нагороджені кубками, грамотами та сувенірними медалями. 




Новини партнерів

Останні новини

Оголошення