Кременецький комплекс трамплінів очікують великі зміни

Кременецький комплекс трапмплінів, що має статус  бази олімпійської підготовки, перейде у власність Тернопільської обласної ради.
Це та інші питання його майбутнього обговорили сьогодні на комісії облради та ОДА.  Йшлося, зокрема, про виготовлення документації на споруди, передавання земельної ділянки з правом  постійного землекористування від міської ради, розвиток бази як єдиного майнового комплексу з перспективою будівництва ще одного трампліну К-70 та реконструкції існуючих К-15, К-30 і К-40 - пише narodna-pravda.ua.
“Звісно, в планах буде і реконструкція існуючих технічних приміщень, тренерських, роздягалень, – каже начальник управління фізичної культури та спорту ТОДА Віктор Мацикур. – На даній базі відбувається тренувальний процес з лижного двоборства та стрибків на лижах з трампліна, організований обласною ДЮСШ з зимових видів спорту, тут тренується близько 150 учнів. Відбуваються Чемпіонати України, готуються члени національної збірної України, від 2006 року вихованці цієї школи беруть участь в Олімпійських Іграх”. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення