Для споживачів газу Кременеччини запрацював "Особистий кабінет"

Для споживачів Кременеччини запроваджена нова послуга – Особистий кабінет.

Відтепер сучасним та доступним онлайн сервісом можуть користуватися усі побутові споживачі газу, які мають доступ до мережі Інтернет та пройшли процедуру онлайн реєстрації. Онлайн сервіс надасть можливість на сайті передавати покази лічильника, переглядати хронологію розрахунків, наявність субсидії чи пільги, дізнатися діючу ціну енергоносія, проаналізувати попередні покази приладу обліку. Окрім того, в режимі онлайн можна поставити запитання в контакт-центр ДП «Кременецьке УПРГ». Оновлений онлайн сервіс на сайті ДП «Кременецьке УПРГ» http://kuprg.org.ua.

Для реєстрації вам необхідно вказати: 

  • назву компанії - постачальника газу (ДП «Кременецьке УПРГ») 
  • номер особового рахунку та суму останнього платежу за газ. Цю інформацію можна дізнатись зі сплаченого рахунку (квитанції) газу або у контакт-центрі ДП «Кременецьке УПРГ» 
  • ваш контактний телефон та e-mail (адресу електронної пошти) На один e-mail можна зареєструвати один особовий рахунок. 
Покрокова інструкція реєстрації знаходиться на сайті ДП «Кременецьке УПРГ» http://kuprg.org.ua/novyny/63-yak-zareiestruvatys-v-osobystomu-kabineti 
Ми спрямовуємо свої зусилля на покращення якості обслуговування наших клієнтів. Завдяки сервісу Особистий кабінет у споживачів з'явилась можливість прямого зв'язку з постачальником природного газу. Через Особистий кабінет можна поставити запитання, залишити відгук. Звернення направляються до контакт-центру, який відповідає на всі поставлені питання і надає вичерпну інформацію - повідомляють у ДП «Кременецьке УПРГ»

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення