На Кременецькому молокозаводі робота паралізована через обшуки податкової


На Кременецькому молокозаводі ТОВ “Кременецьке молоко” в с.Білокриниця – справжнє маски-шоу.

Таким чином працівники податкової поліції, згідно ухвали Тернопільського міськрайонного суду, проводять обшуки. Внаслідок цього робота підприємства повністю паралізована. Вилучається документація, комп’ютерна техніка, а також зразки продукції.  Причиною обшуків є підозра в ухилянні молокозаводу від сплати податків.

“Частина виготовленої ТОВ “Кременецьке молоко” молочної продукції фактично реалізовується через торгівельну мережу без відображення в бухгалтерському обліку та податковій звітності товариства (по так званій “другій формі”) за готівку фізичним особам” – йдеться в ухвалі слідчого судді, – Виручені від такої реалізації грошові кошти на товаристві не обліковуються, внасліок чого службові особи ТОВ “Кременецьке молоко”, шляхом приховання об’єкту опадаткування, умисно ухиляються від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток підприємтсва на 2014-2017 роки на суму понад 4 млн грн., що є особливо великими розмірами” - пише В Kурсі.
Щоправда, таке блокування роботи призводить і до значних втрат та неможливості виконувати поставки продукції за умовами тендерів, зокрема і в лікарні Тернопыльщини.
Питання, чи це “наїзд” за замовленням конкурентів, чи початок рейдерського захоплення, чи справжня боротьба податкової поліції з порушниками – досі залишається відкритим.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення