Завершення футбольного сезону на Кременеччині

ФК "Академія-Кременець" - Володар Кубка Кременеччини "Осінній Кубок Кременеччини 2017".

Незважаючи на складні погодні умови сьогоднішнього дня чудовим вийшло офіційне завершення футбольного сезону цього року на Кременеччині. Так, в обласній Лізі Чемпіонів порадував ФК "Арсенал", який здобувши три залікових очки в четвертому турі обласних змагань і тим самим впевнено закріпився на другій сходинці групи А в якій він виступає...
Ну а найбільш очікуваніший "МАТЧ РОКУ" відбувся на футбольному полі ФК "Арсенал", яке на сьогодні в нашому районі виявилося найбільш підготовлене для матчу такого рівня і це в першу чергу завдяки керівнику та футбольному ентузіасту даного спортивного клубу Тарківському Руслану, який дотримуючись технологій догляду та утримання даної спортивної інфраструктури не тільки утримував футбольне поле у відмінному стані протягом усього футбольного сезону, а й зумів його зберегти таким й до сьогодні, за що йому й дякуємо!!
А сам матч розпочався з чудових голевих моментів для футбольної команди с. Бонівки, які вже на перших хвилинах Кременецького дербі втратили, як мінімум, дві стовідсоткові нагоди для того щоб відкрити рахунок в сьогоднішньому матчі, і хто знає, як би все завершилося, якщо б футболісти ФК "Три валети" реалізував голеві моменти, які не використали: 1. м`яч від перекладини полетів в небо та поза межі футбольного поля після удару з пенальті від Власюка Андрія; 2. з правої ноги не зумів переправити м`яч в порожні ворота кращий бомбардир команди ФК "Три валети" Єфремов Ярослав... . ...Не везіння чи не фарт - по різному можна називати такі футбольні моменти, але я думаю, що всі погодяться з тим, що реалізувавши хоча б один з них, результат матчу точно був би інакшим... Так, юні футболісти педагогічної академії, які протягом цього року здобули безцінний досвід виступу в вищій лізі обласного Чемпіонату та в студентській лізі Чемпіонату України вже досить впевнено виглядали на футбольному полі та змогли не тільки вирівняти гру в матчі, а й взяти її під свій контроль та довести її до логічного завершення. Так, вже в першому таймі відзначилися забитими м`ячами Понєдєльник Андрій, Штибель Олександр та Галадей Дмитро, а в другому - ще один м`яч добавив до активу студентської футбольної дружини Кривобедрий Арсен, що й стало підсумком матчу: 4:0. 
Взагалі матч був дуже насичений цікавими та напруженими ігровими моментами. В одному з них, вже під завершення футбольного матчу, було призначено пенальті в ворота команди підопічних Єфремова Сергія і реалізовувати момент підійшов до одинадцятиметрової позначки майбутній педагог, воротар Марків Віталій, але чи то через надмірне хвилювання чи з інших причин юний кіпер відправив також ще один "балон" в небо (Прим. Авт.: вдарив виже воріт)... Та не дивлячись на переконливу перемогу ФК "Академія-Кременець" матч проходив на високому рівні та був зразковим для наслідування іншим командам, адже футболісти не тільки показували змістовну та красиву гру, а й демонстрували повагу, як до гравців, так і до арбітра та асистентів матчу. Як підсумував після матчу головний арбітр Трачук Олег Ігорович: "Проводити арбітраж даного матчу для нашої бригади суддів (Прим. Авт.: асистентами головного арбітра (бокові судді) були Довгий Микола Вікторович та Коханець Василь Михайлович) було одне задоволення, адже гравці команд не тільки думали про результат, а й з повагою ставилися до своїх суперників на полі. Кращі команди Кременеччини подарували всім присутнім на стадіоні незабутній матч, який залишить приємні емоції та спогади про футбольний сезон 2017 року". 
Я в свою чергу хочу подякувати всім гравцям і тренерам команд фінальної зустрічі, а також бригаді суддів за даний матч, а ФК "Арсенал" за чудово підготовлене футбольне поле. Окрема подяка всім глядачам та вболівальникам матчу, які такої холодної осінньої погоди прийшли на футбольний стадіон та підтримали команди. 
Після завершення матчу від керівництва району спільно з Головою районної ради Стефанським Володимиром Ананійовичом було проведено нагородження команд фінального матчу, а також було вручено грамоти арбітру та асистентам матчу за високий професіоналізм та вагомий внесок в розвиток футболу на Кременеччині.
То ж всіх Вітаю з завершенням футбольного сезону на Кременеччині та вже в невдовзі чекаю всіх в спортивному залі на футзальних змаганнях!!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення