«Я тебе знайду, засранка» – погроза кременчанці у відповідь на зауваження

Про проблему із господарським та будівельним сміттям у Кременці говорилось вже неодноразово. Сьогодні вона набуває все більшого масштабу, бо чимало містян нехтують правилами благоустрою і скидають гори непотребу просто біля смітників, навіть якщо вони порожні.
Одного з таких безвідповідальних кременчан вдалося випадково застати просто «на місці злочину». На зауваження про те, що будівельного, господарського сміття не можна викидати у сміттєві баки, і тим паче поза ними, чоловік не відреагував. Дістала телефон, щоб зафіксувати факт порушення. У відповідь на першу погрозу немолодого чоловіка, кажу, що зараз викличу поліцію.  Порушник їде геть і каже, що викине усе в інший смітник. А наостанок, обганяючи на авто, ще раз погрожує:
– Я тебе знайду, засранка, тобі мало не покажеться!
Тим часом Верховна Рада розглядає законопроект про внесення змін до адміністративного кодексу (щодо викидання відходів у неналежних місцях). Згідно з цим документом штраф за сміття поза урною може сягнути до 1700 грн. Кременецький порушник, очевидно, сплатить менше. Фото його «господарювання» передали до Кременецької міської ради, де пообіцяли обов’язково відшукати чоловіка та без покарання не залишити.
 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення