На Кременеччині юнак обікрав брата

На Кременеччині 21-річний юнак викрав кошти з картки... молодшого брата.

За 21-річним жителем села Лідихів Кременецького району «золоті верби» не перестають рости. Дільничний офіцер відділу поліції Юрій Решетило, каже, менше ніж за рік молодого чоловіка декілька разів притягували до відповідальності, та всі протиправні вчинки, що називається, сходили йому з рук, бо потерпілі шкодували круглого сироту.
Зловмисник живе разом з братом. Батьки померли давно. 19-річному родичу не раз діставалося від старшого брата: то до хатине пустить, такулаками виховує, то обкраде.
Односельці кажуть, що доброго прочухана варто було б надавати старшому з братів, особливо за пристрасть до алкоголю, бо щойно вип’є – спокою немає ніхто.
Сусіди не раз потерпали від п’яних витівок 21-річного молодика: одному перцевим спреєм забризкав очі, іншому цеглою розбив обличчя, тілесні побої наніс ще одному сусідові, проте, коли справа доходила до суду, кожен з потерпілих шкодував сироту і провадження закривали за примиренням сторін. Примирилася з лиходієм і жителька сусіднього села, в котрої зловмисник викрав собаку, пробачав неодноразово і рідний брат.
Цього разу 19-річний парубок написав заяву з проханням притягнути до відповідальності брата за те, що той викрав його банківську картку та зняв з неї кошти. Поліцейські внесли повідомлення про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 185 КК. Чи буде покарання, чи зловмисника знову родич знову пробачить – покаже час.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення