Про фінансову підтримку аграріям Кременеччини

Про надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів сільськогосподарським підприємствам Кременецького району.

Відділ агропромислового розвитку райдержадміністрації повідомляє, що конкурсна комісія з визначення переліку підприємств  для надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів, приймає документи для проведення конкурсного відбору підприємств щодо отримання права на часткову компенсацію відсоткової ставки за   залученими у національній валюті банківськими кредитами, залученими у минулому та поточному роках. Закінчується прийом документів  09 грудня 2017 року.
Претенденти для отримання компенсації надають департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації пакет документів визначених п.8 Порядку затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015р. № 300 (із змінами, схваленими на засіданні Уряду 12.07.2017року).
Документи приймаються за адресою: м. Тернопіль, вул. Острозького 14, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, каб. 201. Телефон для довідок  52-03-70.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення