На Шумщині жінка випила самогонки і народила в туалеті

Цей жах трапився у Шумському районі. Жителька села Матвіївці давно зловживала алкоголем. При тому виховувала неповнолітнього сина.

Коли ж дізналася, що знову вагітна, від оковитої не відмовилася. Часто її бачили у нетверезому стані. Цього разу любов до горілки призвело до непоправного. Жінка випила чверть літри самогонки і народила недоношену дитину в туалеті. Про це поліції повідомив сільський фельдшер. За словами, горе-матері, дитина народилася уже мерткою, але як було насправді покаже експертиза.
Близько десятої години 25 липня до поліцейських Шумського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера села Матвіївці про те, що місцева 47-річна жінка у вбиральні свого господарства народила хлопчика. Дитина, зі слів горе-матері, була мертвою. Причину смерті й що спровокувало передчасні пологи, адже, за попередніми даними, плід був недоношений, встановить судово-медична експертиза. Як пояснила сама породілля, вона не відчувала рухів плода впродовж кількох днів, але до медиків не звернулася, натомість напередодні ввечері ще добряче почастувалася алкоголем. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною першою статті 115 КК”, – прокоментували у поліції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення