Про невикористані суми субсидії

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»,

після закінчення опалювального сезону невикористана сума житлової субсидії повертається підприємством – надавачем ЖКП до державного бюджету напідставі акта розрахунку загального обсягу невикористаних сум субсидії. Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення), перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі на підставі списків таких осіб, які подаються підприємствами – виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання управлінню соціального захисту населення та в яких зазначається сума невикористаної субсидії. Перерахування частини невикористаної субсидії буде проведена управлінням соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача з 1 вересня поточного року.
На даний час управлінням соціального захисту населення Кременецької міської ради проводиться прийом заяв на повернення частини невикористаної суми субсидії від жителів м. Кременець. Граничний термін подання заяв – 31 серпня поточного року.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення