Скільки шкіл на Кременеччині закриють за літо?

У зв’язку із реформою в галузі освіти, а також із створенням опорних шкіл та їхніх філій, малокомплектні школи в області вже почали закривати.

Таку ініціативу пояснюють тим, що у малокопмлектних школах неможливо отримати якісну освіту, а відтак, такі школи є неефективними. А тепер, як відомо, основний акцент на комфортні умови перебування учнів у школі, а також належні умови навчання задля отримання добрих і якісних знань.
Так, за словами начальника управління освіти й науки Тернопільської ОДА Ольги Хоми, наразі органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування вивчаються шляхи удосконалення мережі навчальних закладів. Саме тому, вже відомо, які школи доведеться ліквідувати за літо 2017 року, а які реорганізувати у нижчий ступінь.
Зокрема, рішенням сесії Кременецької міської ради від 21.03.2017 року постановлено приєднати НВК «Гімназія-ЗОШ І ст. м. Кременець» до НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 – ДНЗ». Також рішенням сесії Кременецької районної ради вирішено ліквідувати Попівецьку ЗОШ І ст. Кременецького району.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення