На Кременеччині чоловік накинувся з сокирою на зятя та побив жінку-поліцейського

Як повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, 29 червня надійшов виклик із с. Млинівці Кременецького району.

На місці правоохоронці з’ясували, що 63-річний пенсіонер з сокирою накинувся на зятя. Зі слів рідних, чоловік останнім часом зловживав алкоголем. Кількаденні запої призвели до того, що  він почав погрожувати вбивством чоловіку своєї доньки.
«Під час того, як правоохоронці супроводжували порушника до службового автомобіля, він накинувся на жінку-поліцейського. Лейтенант поліції отримала удар у шию. Із тілесними ушкодженнями вона звернулася до медичного закладу», – йдеться у повідомленні.
У поліції зазначили, що потерпілу не госпіталізували. Після огляду нападника в його крові було виявлено 2,8 проміле алкоголю, чоловіка затримали.
Порушнику оголосили підозру за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) і ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.
Джерело: 0352

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення