На Кременеччині півсела тягають на детектор брехні через убивство

Увесь день я був на городі, а ввечері дружина зателефонувала і попросила приїхати по неї на роботу, бо боялася сама іти.
Неподалік бару я помітив на узбіччі дороги щось темне, зупинився, підійшов, черкнув сірником, бо було вже темно, і побачив тіло чоловіка у калюжі крові… — розповідає мешканець Дунаєва пан Сергій. — Побоявся перевіряти, чи він живий, відразу викликав швидку. Побіг до бару, там хлопці пили пиво, покликав їх. Усі повиходили на дорогу, відразу упізнали Володимира…  Його ноги були на асфальті сільської дороги, що за якихось 20 метрів від траси Кременець-Почаїв, а тулуб — на траві. Володимир не дійшов до дому сто метрів… Лікарі швидкої відразу констатували  у нього черепно-мозкову травму. Із вух та носа текла кров…
На тілі загиблого слідчі виявили тілесні ушкодження — розсічення правої надбрівної дуги та потиличної ділянки голови. Нині правоохоронці перевіряють різні версії фатальної події. У Дунаєві припускають, що, можливо, Володимира збив скутер або автомобіль, поширюються чутки про конфлікт загиблого із якимсь учасником АТО. Проте наразі це не більше, ніж чутки. Щоб знайти справжнього винуватця трагедії, поліція ретельно перевіряє усіх, хто того вечора спілкувався з Володимиром, хто його бачив у селі. Дунаївці були настільки налякані прикрим випадком, що три дні майже не виходили ввечері на вулицю. Додали занепокоєння людям ще й чутки, що нібито неподалік Лідихова Кременецького району підрізали трьох чоловіків.
У Дунаєві розповідають, що Володимир Лісовий був розлучений, дружина та донька мешкають в сусідньому селі. Незабаром у доньки має бути весілля, а тут така трагедія… Чоловік мешкав зі своєю мамою та братом. Не приховують місцеві й правди про те, що Володимир зловживав алкоголем, того фатального дня він нібито був у компанії кількох друзів по чарці. Сподіваємося, що невдовзі слідство таки встановить, що стало причиною смерті чоловіка.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення