Новини Чемпіонату Кременецького району з футболу

У центральному матчі 7 туру, на футбольному полі Кременецького стадіону ФК "Арсенал" з рахунком 5:1 розгромив місцеву футбольну команду (ФК "Панорама").

Господарі поля також мали не одну нагоду забити гол в ворота команди з с. Білокриниця, але протягом гри змарнували численні нагоди для взяття воріт суперника. Тоді як ФК "Арсенал" вже в першому таймі переконливо вів 3:1 та також змарнував не одну нагоду протягом матчу... 

В матчі ФК "Велбер" - FC "TITAN" перемогу виборола команда з с. Дунаїв (1:2), що дозволить їй покращити своє місце в турнірній таблиці Чемпіонату.
В с. Сапанів з рахунком 2:0 перемогу над гаївською командою святкує місцевий футбольний клуб. Зауважу, що саме дана перемога дозволила ФК "Сокіл" з 11 заліковими очками одноосібно очолити турнірну таблицю районного Чемпіонату. До речі, на сьогоднішній день сапанівська футбольна команда є єдиною командою, яка ще не зазнала жодної поразки в Чемпіонаті!! То ж хто зна, можливо цього року їм таки вдасться здобути таке омріяне "Чемпіонське золото"!!!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення