VІІІ Авіасалон «Кременець-авіа - 2017»

До Дня пам'яті та примирення. Вшановуючи усіх загиблих у Кременецькій школі-інтернаті відбувся VІІІ Авіасалон «Кременець-авіа - 2017».

Друга світова війна все далі і далі від нас. Ми знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинули на ній мільйони людей, які просто хотіли жити.  Здавалось все скінчилося, давно минуло і більш ніхто не пройде шляхом тих кривавих дій. Але сьогодні знову матері втрачають синів, діти – батьків. Залишається пам’ять, завдяки якій ми ніколи не забудемо безстрашних воїнів – захисників рідної землі. Вшановуючи усіх загиблих у Кременецькій школі-інтернаті відбувся VІІІ Авіасалон «Кременець-авіа – 2017», в рамках якого уже традиційно взяли участь гості свята, а саме: Тернопільська станція юних техніків, Почаївський будинок дитячої творчості, Кременецький будинок дитячої творчості,  Кременецький краєзнавчий музей. Учні школи переглянули виставку світлин «Кременець в період ІІ світової війни», а також моделі, виготовлені гуртківцями. Для молодших школярів представники Тернопільської станції юних техніків провели урок-подорож «Сучасна робототехніка». Крім того, гуртківці позмагалися у запусках моделей виготовлених власноруч. Переможців нагородили грамотами.
 
 
 
Для учнів та гостей свята відбувся концерт «Тих днів не змеркне слава». Учасники заходу намагалися відобразити трагедію українського, польського, єврейського народів, у віршах, піснях, танцях. Вшанували хвилиною мовчання тих, хто звеличив нашу землю, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом і безхмарною, мирною блакиттю небес.
Джерело: kremenetsinternat.in.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення