Дівчинка з Почаєва – чемпіонка міжнародного шахового фестивалю

Лещук Антоніна – вихованка Почаївського БДТС – чемпіонка I міжнародного шахового фестивалю "Квітуча Яворівщина 2017".

З 28 по 30 квітня в м.Новояворівськ відбувся I міжнародний шаховий фестиваль "Квітуча Яворівщина 2017". Учасниками стали 73 юних шахістів з різних регіонів України. Фестиваль був поділений на 3 турніри по вікових категоріях: турнір А (2001р. і молодші), турнір B (2005р. і молодші), турнір С (2009р. і молодші). 
У кожній партії, за кожною дошкою точилася запекла боротьба адже склад кожного турніру був доволі сильний. 
Не розгубилися і шахісти з Почаївського будинку дитячої творчості та спорту. Провівши бездоганні партії та набравши 7,5 очок з 9 можливих, наша вихованка Лещук Антоніна стала чемпіонкою І міжнародного шахового фестивалю(турнір В). 
Також високий клас показав один із наймолодших шахістів Почаївського БДТС Лотоцький Денис, який з результатом 5 очок посів ІІІ місце у турнірі С. 
За крок до призерів зупинилися Захарчук Анатолій та Сімаков Тихон, які заставили суперників понервувати та Марійка Бойко, яка також показала хорошу підготовку у грі. Діти здобули безцінний досвід та масу позитивних емоцій. 
Велика подяка Олексію та Альоні Сімаковим, які допомогли дітям взяти участь у цих змаганнях і ніколи не залишаються осторонь життя гуртка шахів Почаївського БДТС. 
Ми вітаємо переможців та їх тренера Валентина Лещука та бажаємо все нових титулів та чемпіонів!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення