За 4 місяці Кременеччина забезпечила сплату 55 млн грн.

За січень-квітень 2017 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Кременеччини сплачено 55,0 млн грн податків та зборів, що на 2,3 млн грн більше за аналогічний період минулого року і на 13,7 млн грн більше, ніж очікувалося.

За підсумками чотирьох місяців 2017 року кременецькі платники податків забезпечили надходження до державного бюджету 17,4 млн грн або на 3,8 млн грн більше від очікуваного показника. Забезпечено виконання індикативного показника на 128,7%. Місцеві громади отримали в своє розпорядження 37,3 млн грн податкових платежів, що перевищує надходження 2016 року на 2,9 млн грн. Додатково надійшло до місцевого бюджету 9,6 млн грн. Враховуючи цей перший позитив у податкових надходженнях, маємо підстави для оптимістичного прогнозу щодо сталої динаміки на майбутнє,- зазначила в. о. начальника Кременецької ОДПІ Ольга Тівон.
Найбільші суми надходжень складають надходження із податку з доходів фізичних осіб – 31,6 млн грн, із них до державного бюджету надійшло 8,0 млн грн, а до місцевого бюджету – 23,6 млн грн.
Надходження від єдиного податку у січні-квітні збільшилися на 1,5 млн грн або 32,3% порівняно з відповідним періодом минулого року та склали 6,2 млн грн.
За чотири місяці поточного року забезпечено надходження до місцевого бюджету плати за землю в сумі 3,3 млн грн або на 645,6 тис. грн більше від очікуваного показника та акцизного податку в сумі 2,5 млн грн або на 253,2 тис. грн більше від очікуваного показника.
За словами керівника інспекції, такі надходження досягнуто за рахунок сумлінного виконання громадянами конституційного обов’язку – добровільної сплати податків, вдосконалення системи адміністрування податків і зборів, впровадження електронних сервісів.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення