На Кременеччині зіткнулись 3 автівки, 2 людей у лікарні

ДТП на Кременеччині: зіткнулись три автівки, двоє людей у лікарні

68-річний житель Кременця, керуючи автомобілем Mercedes Vito, неподалік с.Білокриниця пді час обгону зробив аварійну ситуацію для Volkswagen Transporter T5, який рухався у зустрічному напрямку, під керуванням 40-річного кременчанина. ДТП трапилось 28 квітня о 15.49.
З метою уникнення зіткнення, водій автомобіля Mercedes з’їхав у кювет, а водій Volkswagenа зіткнувся з автомобілем Renault Trafic, під керуванням жительки з Луцька. У місцеву лікарню госпіталізовано водія автомобіля Volkswagen з діагнозом: перелом правого наколінника та водія Renault Trafic з діагнозом: забійна рана лоба справа. Водій Mercedes Vito не постраждав.
У водіїв даної пригоди відібрано забір крові на вміст алкоголю, а транспортні засоби поміщені на арештмайданчик Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє відділ забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Тернопільській області.
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення