На Шумщині люди стрілялись через межу 📷

З вогнепальним пораненням дробом до реанімаційного відділення Шумської центральної районної лікарні потрапила 37-річна жителька села Сураж.

Так закінчилися розбірки між сусідами, що ніяк не можуть провести межу між своїми господарствами.
Зі слів односельчан, потерпіла прибула до їхнього населеного пункту з Житомирщини близько двох років тому. Такому сусідству люди не дуже зраділи, бо молодиця виявилася такою ж, як і її співжитель, в котрого замешкала, – любителькою алкоголю.
Співмешканці, як розповідають люди, постійно конфліктували з 59-річним сусідом, бо ніяк не могли визначитися, де має проходити межа між їхніми садибами.
Що одна сторона конфлікту, що інша – гостра на слово і пристрасна до спиртного. В день, коли сварка дійшла до апогею, п’яними були всі. Спочатку сварилися, викрикували образи, а тоді 59-річний сусід зі словами «я вас постріляю», кинувся до хати і вийшов на поріг уже з мисливською рушницею. Стріляв прицільно з відстані двадцяти метрів.
37-річна жінка отримала поранення обличчя, шиї, грудей та рук. У неї вибите око. На даний час перебуває у реанімації, - розповіла заступник начальника Шумського відділення поліції Інна Могила.- Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК. Йому інкримінують замах на вбивство. Розслідування триває.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення