Духів і привидів пропонуватимуть туристам в Кременці

Духів і привидів «Загадкової Волині» пропонуватимуть українським туристам.

З початком туристичного сезону Рівненська та Тернопільська області організували новий туристичний маршрут «Загадкова Волинь». Дубенський історико-культурний заповідник спільно з Кременецьким краєзнавчим музеєм вигадали нову туристичну дводенну програму – тур вихідного дня, який притаманний Європі. 
Протягом двох днів туристична група побуває в Тараканівському форті, Дубенському замку, родзинкою якого відтепер буде нічна екскурсія з феєрверками, звуковими та світловими спецефектами, а також театралізоване дійство - бал, духи та привиди, тощо. 
Далі туристів відвозять у Кременець, де екскурсоводи водитимуть їх по історичних принадах міста: монастирю, олімпійському майданчику, загону для кабанів, розповідає директор Кременецького краєзнавчого музею Андрій Левчук: 
Ми з колегами декілька місяців думали, які місця включити в маршрут, який формат туру обрати. Потім постало питання вигадати назву. Вирішили - "Загадкова Волинь", адже в нас такі місця багатьом невідомі та з власною історією. І от зараз ми веземо туроператорів, які вже подзвонять потім в агенства та скажуть, чи потрібен їм такий продукт. 
Всього організатори маршруту зібрали представників від 18 туроператорів з шести різних областей, які на «власній шкірі» випробують таку дводенну подорож історичною Волинню. Представники туристичних фірм кажуть, що ціна залежатиме від кількості учасників туристичної групи.
Джерело: Кременець ONLINE

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення