Кременецькі пенсіонери можуть отримати від міської ради гроші на проїзд в автобусах

На допомогу можуть розраховувати пенсіонери за віком, які зареєстровані у місті Кременець, не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю, розмір щомісячного пенсійного забезпечення яких не перевищує 2000 гривень.

Відповідно до рішення виконавчого комітету №394 від 20.12.2016р. та рішення сесії Кременецької міської ради №849 від 23.12.2016р. прийнята програма соціальної підтримки людей похилого віку «Допомога» на 2017 рік  про надання одноразової адресної грошової допомоги (компенсації за проїзд міським автобусним транспортом).
Одноразова адресна грошова допомога надається пенсіонерам за віком, які зареєстровані у м. Кременець, не працюють чи займаються підприємницькою діяльністю, розмір щомісячного пенсійного забезпечення яких не перевищує 2.0 тис.грн..
Для отримання одноразової адресної грошової допомоги необхідно звернутись особисто для подачі відповідної заяви до Управління праці та соціального захисту населення Кременецької міської ради за адресою м. Кременець, вул. Л.Визволителів, 14.

До заяви додаються такі документи:

1. Копія паспорта (1, 2, 11, 12 сторінки).
2. Копія ідентифікаційного номера (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті).
3. Копія пенсійного посвідчення.
4. Банківські реквізити для зарахування коштів на рахунок чи картрахунок, у разі відсутності – виплата буде здійснена поштовим переказом на ім’я заявника.

Одноразова адресна грошова допомога може надаватися одній особі одноразово протягом одного календарного року.

Джерело: rada.kremenets.net.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення